Jdi na obsah Jdi na menu
 


Březen 2008

7. 7. 2008
  • Kevinovy dětičky zdárně rostou , mají se čile k světu a  těší se na své nové páníčky (ti se ještě hledají). Adámek je nejstatnější, což je vidět i na jeho přístupu k jídlu. Bude z něho jednou pořádný "pes". Holčičky jsou umírněnější a drobnější, jako mají správné holčičky být. Pokud se chcete pokochat jejich zdárným vývojem a nádherným soužitím s vlčáky, podívejte se www.alfaribohemia.com.
  • I další víkend byl pro naše děti šťastný, v neděli 30.3. na MVP v polských Katowicích vyhrál Aris CWC, CACIB, BOB a jeho bratr Basco CWC a Res.CACIB. Ve stejném termínu ve slovenské Nitře dostala Vendy  slovenský CAC a úspěšně  si zadělala  na slovenského šampiona. Blahopřejeme pejskům i páníčkům a těšíme se na další úspěchy našich miláčků.
  • V sobotu 22.3. jsme se s Alexem za doprovodu Coletky zúčastnili výstavy KCHP v Tymákově, vysoutěžili jsme si V1,ČŠŠ. Naše další děti nám dělají jen samou radost - Vendy V1,ČKŠ, Betík V1, ČKŠ a na nedělní MVP v Letňanech dostala Barberinka V1 , CAC. Zkrátka úspěšný víkend.