Jdi na obsah Jdi na menu
 


červen 2009

30. 6. 2009
  • 27.6.2009 na MVP v polském Krakově dostala Vendy CWC,CACIB,BOS, tím splnila podmínky pro udělení titulu Polský šampion , Cedrik CWC, CACIB, BOB. Na Klubové výstavě KCHP v Brně - Barberina ČKŠ. Ve stejný den na klubové výstavě KPaCHP na Konopišti dostal Beatus V1, ČKŠ a tím splnil podmínky pro titul Klubový šampion KPaCHP. Gratulujeme všem a přejeme hodně úspěchů do dalších výstav !!!                             ( Další fotky ve fotogalerii Výstavy )
  • Na sobotní Krajské výstavě v Rokycanech, která proběhla dne 20.6.2009 nám udělal velikou radost Borníček, dostal ocenění V1,VT, KV. Gratulujeme Borníčkovi i Martině !
  • Následující neděli 14.6.2009 se na Národní výstavě v Klatovech krásně umístili naši hnědí potomci, Beatus - V1, CAC, NV a Kevoušek V1, CAC. Ve stejný den se v polském Kaliszu na Krajské výstavě úspěšně prezentoval  další bráška Cedrik - V1, CWC, BOB. Všem chlapečkům i jejich páníčkům blahopřejeme !
  • První červnovou neděli 7.6.2009 na Krajské výstavě v polském Walbrzychu Coletka úspěšně splnila podmínky pro přiznání titulu Polský junior šampion - známkami V1, Nejlepší Junior, BOB. Zase  jsi nás Coletko potěšila ! Fotky ve fotogalerii "Výstavy"