Jdi na obsah Jdi na menu
 


Duben 2009

12. 5. 2009
  • Další dny se krásně umístila naše "Béčka". V sobotu 25.4.2009 na klubové výstavě KCHP v Českých Budějovicích dostala Vendy V1, ČŠŠ a  na klubové výstavě v Opole - Basco - CWC, BOS. V neděli  26.4.2009 na MVP v polském Opole byly úspěchy opět skvělé - Vendy CWC, Res. CACIB , náš malý Cedrik - Nejlepší mladý pes a Betík - CWC, CACIB, BOS. Tím má splněny podmínky pro udělení titulu Polský šampion a  Interšampion!!! - už čtvrtý z naší hnědácké rodiny. Gratulujeme všem k nádherným výsledkům. ( fotky ve fotoalbu - Výstavy )
  • Tento týden trochu netradičně  v pátek 24.4. jsme se zúčastnili Krajské výstavy skupiny 6. a 9. v polském Opole. Našim "Céčkům" se dařilo, Cedrik - Nejlepší mladý pes a Coleta v mezitřídě - CWC, BOB. V odpoledních ( tedy spíše večerních) soutěžích se Coleta k naší obrovské radosti probojovala mezi šest nejlepších psů celé výstavy.
  • Velikonoční sobota 11.4.2009 se nám vydařila. Radost z úspěchů našich hnědáčků ještě podpořilo počasí jako vymalované . Na mezinárodní výstavě v maďarském Szilvasváradu jsme se opět setkali s Carlosem, který si odnesl v mladých V1, CAJC, naše Coletka ve třídě otevřené V1, CAC, Res. CACIB. Téhož dne na Krajské výstavě v Mladé Boleslavi se dařilo i Vendy, odnesla si titul Krajský vítěz a Vítěz Mladé Boleslavi. Všem děkujeme a blahopřejeme !
  • Následující sobotu 4.4.2009 a neděli 5.4.2009 opět gratulujeme našim "Béčkům" k úspěchům doma i v zahraničí. Na klubové výstavě KPaCHP v Ostravě se krásně umístil Basco, dostal V1, CAC, Nejlepší střední pes. Na národní výstavě v Ostravě dostala Barberina krásné známky - CAC a Národní vítěz. Dokončila tím Českého šampiona - blahopřejeme ! Beatus slavil úspěchy v Rakouském Wieselburgu výborným oceněním - CAC, Res. CACIB. Všem děkujeme a přejeme hodně dalších úspěšných výstav !