Jdi na obsah Jdi na menu
 


Květen 2008

7. 7. 2008
  • Na klubové výstavě KCHP v sobotu 24.5.2008 na zámku Kačina jsme tentokrát byli i s naší nejstarší - s Lerinkou. Po posledních štěňátkách se už těšila na výstavu, aby konečně a se značným odstupem času dodělala čestného šampiona KCHP - což se jí podařilo. Alex dostal V1, ČŠŠ a naše nejmenší Coletka, naposledy jako štěně VN1 (fotky v sekci výstavy). Také Calif, bratr naší Coletky, se poprvé zúčastnil výstavy a dostal VN1. Výstavy se zúčastnila i Vendy, obhájila prvenství a dostala V1, ČŠK. V neděli 25.5.2008 na MVP v Litoměřicích se výborně umístil Beatus, dostal V1, CAC, Res. CACIB. Gratulujeme všem a máme z naší početné rodiny opět radost.
  • Na MVP v Bratislavě 17. a 18.5.2008 zabodovala naše "Béčka". Beatus dostal CAC, CACIB, BOS a druhý den CAC, Res. CACIB, Barberinka 2x CAC. Naše druhá "Béčková " holčička Babette - Vendy, obhajovala barvy na opačné straně Evropy - ve Francii. Na národní výstavě ve francouzském Belfortu si vysoutěžila  CAC a BOB.  Na severu Evropy na krajské výstavě v Polském městě Bytom získali úspěšně Aris CWC a Basco CWC a BOB . Máme tedy velký důvod k radosti. Všem našim dětičkám a jejich páníčkům z celého srdce blahopřejeme a děkujeme za skvělou reprezentaci. Radujeme se a oslavujeme s Vámi!!!
  • Dne 8.5.2008 na jihočeské krajské výstavě v Hluboké nad Vltavou  dokončil Alex klubového šampiona Pudl klubu ( ČKŠ a V1) a Coletka zazářila - VN1, nejlepší Baby a v odpoledním posuzování štěňat vybojovala nádherné 3. místo. Je to neohrožená bojovnice, jako stvořená pro výstavy  (fotky ve fotogalerii - "Výstavy")
  • Na výstavě v chorvatském Zadaru ve dnech 3.-4.5.2008 jsme s Alexem dostali 2x CAC a úspěšně jsme dokončili   chorvatského šampiona. Poprvé se zúčastnila výstavy naše nejmladší Colette a dostala 2x VN 1. Udělala nám velikou radost svojí nebojácností a snahou se předvádět. Sklidila za to ve svých 4 a 1/2 měsících dvakrát velký obdiv (nové fotky ve fotogalerii "výstavy").