Jdi na obsah Jdi na menu
 


květen 2009

30. 5. 2009
  • Poslední květnový víkend nám sice propršel, ale Coletce se v sobotu 30.5.2009 na KV v Hradci Králové dařilo- V1, VT, KV a v odpoledních soutěžích 2. místo ve skupině IX. Máme z tebe Coletko velikou radost !  ( nové fotky ve fotoalbu "Výstavy" a "Coleta")

  • Velkým úspěchem se může pochlubit Coletin bratříček Cedrik (Cipísek), který v neděli 25.5.2009 na MVP v polském Lešnu získal ocenění CWC, CACIB, BOB. Blahopřejeme Cedrikovi i jeho páníčkům.
  • Víkend opět ve znamení výstav se vydařil. V sobotu 23.5.2009 na OKV KCHP na zámku Kačina nám počasí přálo a dařilo se i našim hnědáčkům - Coleta V1, ČŠK, Vendy V1, ČŠŠ a Lexík Nejlepší pes třídy čestné (viz fotoalbum výstavy)                     

  • Na MVP v Litoměřicích v neděli 24.5.2009 opět Coleta V1, CAC, Lexík Res.CAC a v naprosto vyrovnaném souboji  Béčkových brášků nakonec zvítězil Basco - V1, CAC, CACIB - tím má splněny podmínky pro udělení titulu Český šampion. Gratulujeme všem ke krásným výsledkům !
  • V sobotu 16.5.2009 na Krajské výstavě v Plzni sklidil veliké úspěchy náš miláček Calif - Kevoušek. Umístil se se známkami V1, VT, KV a v odpoledních soutěžích byl v IX. skupině na 2. místě. V Maďarsku téhož dne na MVP v Budapešti zabodoval jeho bratr Carlos - CAC, CACIB, BOS. Oběma bráškům ze srdce blahopřejeme ! 

  • ( fotky ve fotoalbu "Naši sourozenci...")
  • Úspěchy pokračují i v neděli 10.5.2009 na MVP v Bratislavě - Barberina a Vendy -  V1, CAC - obě splnily podmínky pro přiznání titulu Slovenský šampion. Gratulujeme  radujeme se s Vámi !
  • V sobotu 9.5.2009 na Slezské výstavě psů v Hlučíně se zadařilo Coletce- V1, CAJC, VSV a Nejlepší mladá fena, v odpoledních soutěžích se umístila mezi vybranými pěti mladými fenami všech plemen. Coletka tímto splnila podmínky pro udělení titulu Junior šampion Pudl klubu. Alex dostal V1, CAC, ČČCH.  Beatus V1, CAC ČKCH, VSV, BOB-  splnil tím podmínky pro udělení Titulu Český šampion a Šampion Pudl klubu.  Máme opět velikou radost, blahopřejeme všem !( nové fotky ve fotoalbu "Výstavy" )
  • A máme další víkend 8.5.2009 a tak  se naše sestřičky sešli na Hlubocké krajské výstavě - Coletka dostala v mladých V1, ČCHM a Vendy tentokrát v šampionech opravdu zazářila - ČČCH, KV, Krajský vítěz a BIS. Blahopřejeme a těšíme se z tak krásných úspěchů !                                          

 

  • Následující sobotu 2.5.2009 na klubové výstavě KCHP v Tymákově dostala Coletka svůj první CAC ve třídě otevřené, stejně tak Vendy ve třídě šampionů. Sestřičky se spolu utkaly o titul Klubového vítěze, který si vybojovala Vendy. I druhý den v neděli 3.5.2009 byl pro nás úspěšný. Na MVP v pražských Letňanech se krásně umístily  naše tři fenky - nejmladší Coletka a starší Vendy a Barberina - všechny V1 , CAC.   Holčičky -gratulujeme !                    ( nové fotky ve fotoalbu "Výstavy")