Jdi na obsah Jdi na menu
 


Květen 2010

31. 5. 2010
  • Další víkend ve znamení úspěchů našich hnědáčků. Na klubové výstavě Pudl klubu v Lysé nad Labem v sobotu 29.5.2010 získala Coletka ocenění V1, ČKŠ, VT, Betík - V1, ČČŠ, Nejlepší pes třídy čestné, Vendy - V1 ČČŠ . Gratulujeme, máme z vás obrovskou radost!!!(fotky ve fotoalbu Coleta)
  • V neděli 23.5.2010 na krajské výstavě v polské Bytomi sklízeli úspěchy naši hnědí kluci, Arisek - CWC, Basco - CWC, BOB, BOG 4. Gratulujeme Ewičce i klukům k nádherným výsledkům!
  • V sobotu 22.5.2010 na klubové výstavě KCHP na zámku Kačina nám přálo  nejen počasí ( po celém deštivém týdnu se přece jen sluníčko na nás usmálo ) ale i štěstí. Nejlépe z našich hnědáčků uspěla Vendy - nejlepší fena třídy čestné, Coleta V1, ČŠŠ a po roce se zúčastnil i Alex-druhé místo ve třídě čestné a druhé místo v soutěži o nejkrásnějšího hnědého pudla.Nálada byla výborná, o čemž svědčí radost pejsků z volného pohybu. Nepochybně k ní přispěl skvělými posudky a zároveň elegantním předváděním našich pejsků pan rozhodčí Vanaken ( další foto ve fotogalerii výstavy)
  • Po delší pauze nám udělal velikou radost Borníček, na krajské výstavě , která se konala v neděli 16.5.2010 v polské Jelení Gore. Dostal krásná ocenění V1, CWC, BOB. Gratulujeme Borníčkovi i Martině.
  • Aktualizovány výsledky výstav Coletka
  • V neděli, 9.5.2010 na MVP v rakouském Salzburgu se nám s Coletkou opět zadařilo, V1, CACA, Res.CACIB (fotky ve fotogalerii výstavy)
  • Po delší pauze jsme dostali výsledky od našich přátel z Wroclawi, náš hnědáček Cedrik ( pro nás stále malý Cipísek) se krásně umístil  24.4.2010 na Opole Club show IX.grup FCI - s výsledky CWC,BOS. Na MVP v Leszně 28.4.2010 - opět CWC, BOB. Gratulujeme!!!!!A děkujeme! (fotky ve fotogalerii příbuzní a přátelé)
  • Na 16. Memoriálu J.Kamenického , který se konal 1.5.2010 na pražském Hagiboru opět uspěli naši hnědáci - Coletka-V1,CAC,KV, Betík V1,CAC a báječně se  předvedla naše chovatelská skupina, ve složení Betík, Coletka a Vendy( fotky ve fotogalerii Coletka a výstavy)