Jdi na obsah Jdi na menu
 


Listopad 2012

30. 11. 2012

Nová fotka Karmen z výstavy KCHP  v Praze -listopad 2012

 

karmen.jpg

 

 

V sobotu 24.11. se zúčastnili KV KCHP v Praze naši miláčkové Alexis - poprvé v kategorii veteránů a Karmenka v kategorii dorostu. Oba dostali od  rozhodčího p. L. Farkašovského krásný posudek i umístění, Lexíček V1, v odpoledních soutěžích v silné konkurenci II.místo a Karmen VN1, v odpoledních soutěžích v konkurenci šesti fen také krásné druhé místo.Karmenka se ještě úspěšně zúčastnila se svojí chovatelkou Katkou Hudcovou i soutěží chovatelských párů a chovatelských skupin. Na závěr si ještě odnesla diplom a pohár za Šampiona dorostu KCHP.

více fotek ve fotoalbu výstavy

 

 

vystava-praha-listopad-2012-karmen-a-lexik-015.jpg Alexis Fantazia Brown

Karmen Brown Nerakavystava-praha-listopad-2012-karmen-a-lexik-022.jpg

 vystava-praha-listopad-2012-karmen-a-lexik-036.jpg Chovatelský pár Kaspian a Karmen Brown Neraka, chovatelka Katka Hudcová, rozhodčí Linda Barker (GB)

 

 

 

 

V pátek 9.11.2012 oslaví naše báječná  "Áčková" štěňátka Alexis (doma), Aris  (PL) , Aneli (Praha) a  Angela (IT)  po rodičích - matka Happy  Hilarete Braunkőnigin + otec De Pimlico Brown - Jeans,  své osmé narozeniny . Přejeme jim hodně štěstí, radosti  a zdraví do dalšího  života

 

alex.jpg Alex více fotek v https://pudl.estranky.cz/fotoalbum/pesani-doggies/alex/ 

https://pudl.estranky.cz/fotoalbum/vystavy-shows/

Aris   arisek-a-basco---braskove.jpg


angela-livorno-cac---bob.jpg Angela

 

 

 

Sobotní výstava Pudl klubu ve Středoklukách byla pro naší Lízinku ( Elysia Fantazia Brown) úspěšná. V dopoledních soutěžích se ve svých 7 měsících krásně předváděla a v kategorii dorostu jí pí rozhodčí Monika Blaha (A) dala známku VN1, odpoledne si odnesla pohár za II.místo v kategorii dorostu. Gratulujeme Lízince i paničce Dáše a přejeme jim hodně dalších úspěchů !

 

stredokluky-rijen-2012-004.jpg

 

lizinka.jpg

 

 

 Výstavy se po velmi dlouhé době zúčastnil ve svých 8 letech i Lexíček (Alexis Fantazia Brown), který získal v kategoriii čestné třídy známku V1, ČČŠ a v odpoledních soutěžích II.místo.

 

alex.jpg

 

 

alex.jpg