Jdi na obsah Jdi na menu
 


prosinec 2009

31. 12. 2009
  • Ve středu  9.12.2009 oslaví  naše "Céčková" štěňátka ( Calif, Carlos, Cedrik, Coleta a Carolina ) své 2. narozeniny. Všem našim miláčkům přejeme hlavně hodně zdraví, lásky, krásný a bezstarostný život a v neposlední řadě i výstavní úspěchy, kterými dělají radost svým báječným páníčkům.
  • 5.-6.12.na dvoudenní výstvě v německém Kasselu se úspěšně prezentovali Aris- 2x CAC a Basco-2xCAC a Res.CACIB .Gratulujeme Ariskovi k získání titulu Šampion Slovinska a Šampion Maďarska . Basco splnil podmínky k získání titulu Šampion Maďarska  a stal se oficielně  Interšampionem!!! Bráškové už jste čtyři (Aris, Alex, Beatus a Basco ) a to je tedy důvod k oslavě!!!
  • Dnem 6.12.2009 jsme uzavřeli s Coletkou letošní úspěšnou výstavní sezonu na krajské výstavě v polské Nowe Rudě s výsledky V1, CWC, Nejlepší fena v rase, BOB. Tím má splněny podmínky pro získání titulu Polský šampion   (fotky v sekci výstavy)
  • Na dvoudenní výstavě v rakouském Welsu se krásně umístil Beatus, 2x V1, 2x CACA, 1x Res. CACIB - gratulujeme a přejeme hodně štěstí do dalších výstav !!!