Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prosinec 2007

22. 3. 2008
  • Všechna naše štěňátka jsou už zadaná a těší se na své nové páníčky. Ti si ještě měsíc počkají, protože ty malé zlobíky čeká ještě očkování, čipování a přejímka poradců chovu KCHP. Zatím je jim u maminky dobře a mezi krmením ( když zrovna nespí), řádí jako čerti, perou se a tahají všechno, co jim přijde pod ruku (vlastě pod nohy). Nejraději mají obří plyšáky, se kterými odvážně bojují. Nové fotky opět ve fotogalerii štěňata prosinec 2007
  • Fotky našich nových přírůstků, které neustále piští (tváří se sice, že je to štěkot :o), ale jinak se to nazvat nedá), mají se čile k světu a už nám i chodí :o)
  • Tak jsme se dočkali, v neděli 9.12.2007 nám Lerinka nadělila   opožděně k Mikuláši 3 kluky a 2 holčičky. Jsou to Lerinčiny třetí děti, takže jim budeme říkat "CÉČKA" :o)
  • Dne 2.prosince nám sdělila majitelka našeho prvorozeného chlapečka Ariska Ewička, že na MVP v Kielcach splnil jako první z našich štěňat podmínky pro přiznání titulu Interšampion. Ewičce i Ariskovi ze srdce gratulujeme, máme z toho velikou radost.