Jdi na obsah Jdi na menu
 


Říjen 2007

6. 1. 2008
  • Dne 5.10.2007 jsme v holandském Haagu nakryli Lerinku  nádherným americkým psem DassinTulip Garden Dante, (nar. 17.1.2005, American Champion, Luxembourg's Youth Champion, Dutch Youth Champion, rodokmen a fotky v sekci fotoalbum -Pesani - Lerinka). Majitelka pejska je velmi milá a sympatická dáma, Dante se choval jako velký milovník a gentleman a tak jsme si společně s Lerinkou užívali krásného slunečného počasí v kouzelném prostředí přímořského Scheveningen. Na štěňátka se budeme těšit na Mikuláše, tedy začátkem prosince. Dante       
  • A tady představujeme ženicha :o), alespoň obrázkem.... 
  • V sobotu 20.10.2007 na Klubové výstavě v Kladně, dostal Alex VI, CAC, třetího čekatele klubového šampiona Pudl klubu  a klubového vítěze. Do konce roku už není daleko a tak se chystáme už jen v listopadu do Prahy a na další výstavní sezonu.
  • Na MVP v Českých Budějovicích v neděli  6.10.2007 se úspěšně umístila Vendy i Beatus, oba dostali V1, CAJC a na výstavě v Polském Rybniku se výborně předvedl Basco (naše štěňátka z roku 2006) - výsledkem byl BOB a BIS Junior II. Naše děcka nám dělají velikou radost, na všechny jsme velice pyšní. Děkujeme touto cestou jejich páníčkům za nesmírnou péči a lásku a přáli bychom všem chovatelům, aby se jejich štěňátka umístila do tak dobrých, co dobrých - báječných , skvělých , úžasných rodin.