Jdi na obsah Jdi na menu
 


Srpen 2007

10. 11. 2007
  • Sláva, na výstavě v Bratislavě jsme 19. srpna získáním posledního 4.CACa  dokončili s Alexem  Slovenského šampiona krásy. Máme z toho velikou radost, všichni tři naši miláčkové jsou dospělými šampiony Česka, Polska a Slovenska. S Lexíkem se chystáme pokračovat ještě letos v Maďarsku a příští rok se uvidí, to bude překvapení.
  • V neděli 12. srpna jsme uspořádali s přáteli u nás doma v Křeseticích celodenní párty :o) a naše setkání jsme nazvali  Křesetice the Best. Za odborného vedení Jindřišky Paroubkové jsme se učili stříhat a upravovat naše miláčky a celý slunečný den se nám opravdu vydařil. Spokojení byli i všichni naši pejskové, kteří si zrovna tak jako my utužili přátelství (pár fotek najdete v sekci skupinové foto). Těšíme se na "opáčko" a zveme tímto i další zájemce.
  • Začátek měsíce se opravdu vydařil, na klubové výstavě Pudl klubu v Kladně 4.8.2007 jsme s Alexem dostali ČKŠ a již po 17. CAC. Naše děcka se umístila výborně, Vendy dostala ČKŠ mladých a CAJC a Borník totéž za pejsky (fotka v sekci Výstavy).
  • O den později 5.8.2007 na národní výstavě v Polské Legnici získala Vendy V1, CWC a BOB a udělala nám véélikánskou radost. Holčina jde ve stopách své stále krásné maminky a přejeme jí ať se jí daří i nadále .