Jdi na obsah Jdi na menu
 


Září 2007

10. 11. 2007
  • V poslední den zářijový, v neděli 30.9.2007, vysvitlo sluníčko nejen na obloze, ale také v podobě našeho miminka - již ročního - Betíka. Na své 1. mezinárodní výstavě v zahraničí v polské Wroclawi se nádherně umístil - získal titul Vítěz mladých, Nejlepší junior plemene a v odpoledních soutěžích 3. místo v Best in junior show IX. Blahopřejeme Betíkovi, děkujeme páníčkům za skvělou péči a těšíme se na další úspěchy. Fotky z výstavy najdete v rubrice Naši sourozenci žijící u nových páníčků .
  • V neděli 9. září jsme se v příšerném deštivém počasí dopravili s Alexem na mezinárodku do maďarského Kecskemétu. Sluníčko se na nás usmálo až na výstavě a to hned dvakrát, za prvé přestalo pršet a začalo svítit a za druhé jsme dostali V1, druhého maďarského CACa a během posledního půlroku už pátého CACIBa. Ve velmi dobré konkurenci  jsme porazili  bílého a černého střeďáka, což se hnědákům stává jen vyjímečně a o to je naše radost větší.
  • naše "béčkové" děti oslavili 7.9. první narozeniny,  přejeme jim hodně štěstíčka, zdravíčka a  výstavní úspěchy. To nám hned dokázaly v neděli 9.7. na národní výstavě v Brně, kde dostal Borneo CAJC a Barberina třetího CAJCa a tím se stala Českým junior  šampionem - blahopřejem k úspěchu, máme už dost nosánky nahoru.