Jdi na obsah Jdi na menu
 


Září 2008

28. 1. 2009
  • Z  Evropské výstavy v Budapešti, 4. a 5.9.2008 jsme se vrátili velmi rozčarovaní. Nikde žádné poutače, absolutní kolaps dopravy a špatná organizace působil na nervy vystavovatelů a potažmo i pejsků. Ani počasí nám nepřálo, déšť a zima v sobotu  a v neděli ráno rozhodně pudlům na kráse nepřidá. Výstavní haly nepůsobily zrovna moc útulně, žádná výzdoba a nic pěkného, co by připomínalo tak významnou akci. Z klubové výstavy jsme si odnesli s Coletou, která byla v mladých fenách věkově absolutně nejmladší, výbornou a 3. místo a v neděli totéž, 3.místo a  diplom za účast.
  • Naopak nás velmi potěšil náš nejmladší chlapeček Carlos, který se na nás přišel se svými  maďarskými páníčky podívat. Co vylétl z rodného hnízda, vyrostl z něj velký krásný pes - Fantazia Brown v něm má opět nádherného pokračovatele rodu( fotky v sekci Příbuzní a přátelé).
  • A po dvou týdnech další úspěšný víkend. Na MVP v polské Wroclawi jsme se potkali po delší odmlce s našimi polskými přáteli a  potěšili se s našimi hnědáčky i počasí se nám vydařilo, na Olympijkém stadionu bylo nádherně a tak to nemělo chybu. Poprvé po odchodu z rodného hnízda  jsme se uvítali s Cedrikem ( našim miláčkem Cipískem), ze kterého zatím vyrostl nádherný kluk, dostal známku V1, CAJC, v konkurenci juniorů se báječně prosadila Coleta s oceněním Best Junior a  již v dospělácích Basco V1, CAC. Arisek s Alexem, kteří již titul Polský šampion mají tomuto dění mladších sourozenců jenom přihlíželi ( fotky v sekci Příbuzní a přátelé).
  • Na MVP v Českých Budějovicích v sobotu 27.9.2008 se úspěšně předvedla Vendy dostala V1, CAC, tak už jen malý krůček chybí k titulu Český šampion.
  • V sobotu 13.9. na krajské výstavě v Liberci se krásně předvedl Borneo, dostal V1, VT, KV a v neděli 14.9. na krajské výstavě v polském Chorzově pokračovali v úspěších našich hnědáků Aris s výsledkem V1, CWC, Nejlepší pes v rase, BOB a Basco V1, CWC. Gratulujeme našim chlapečkům a samozřejmě jejich páníčkům.
  • Dnes 7.9.2008  přejeme k  2. narozeninám  všem našim "B" dětičkám - Basco, Beatus, Borneo, Babette a Barberina- všechno nejlepší, hodně  zdraví, štěstí, úspěchů a hlavně lásky .
  • Na krajské výstavě v Rybníkách v sobotu 6.9.2008 získali krásné ocenění Betík - V1,KV a Calif VN1. Opět naši hnědáčci nezklamali - blahopřejeme.