Jdi na obsah Jdi na menu
 


září 2009

30. 9. 2009
  • V neděli 20.9.2009 na klubové výstavě KCHP v Třebechovicích se naše hnědé holčičky umístily velmi dobře - Coletka V1, CŠŠ, Vendy - Nejlepší fena třídy čestné a Lerinka ve veteránech V1, druhý nejlepší veterán . Gratulujeme a těšíme se na další úspěšné výstavy.
  • Další víkend 13.9.2009 byl opět úspěšný pro naše hnědáčky. Na MVP ve francouzském Metz dostala Vendy krásné V1, CAC , Res. CACIB a na NVP v chorvatské Županji dostal Beatus V1, CAC, BOB a tím splnil podmínky pro přiznání titulu chorvatský šampion. Oběma gratulujeme a přejeme hodně dalších ůspěchů.
  • Dnes 7.9.2009 je tomu již 3 roky, co se Lerince narodila naše "Béčková" štěňátka- Basco, Beatus, Borneo, Babette- Vendy a Barberina.Všem našim miláčkům přejeme k narozeninám hodně zdravíčka, štěstíčka, lásky, úspěchů na výstavách a hlavně - moooooc psích radostí. Zároveň děkujeme jejich skvělým páníčkům za báječnou péči ,lásku a trpělivost.
  • V sobotu 5.9.2009 na krajské výstavě v Rybníkách se utkali naši hnědáci kluci-Borneo a Calif, tentokrát zvítězil Calif - Kevoušek, vybojoval si Krajského vítěze. Gratulujeme Kevouškovi, páníčkům i Andrejce!