Jdi na obsah Jdi na menu
 


Červen 2008

23. 8. 2008
  • V sobotu 28.6.2008 na mezinárodní výstavě v polském Krakowě dostal Aris CWC a Basco CWC, CACIB, BOB. Na klubové  výstavě KCHP v Brně se předvedli naši nejmladší  - poprvé v dorostu Caroline VN1 a  Calif  VN1 ( foto ve fotogalerii "Naši sourozenci...") Neděle 29.6.2008 byla neméně úspěšná na MVP v Brně - Aris CAC, Res.CACIB, Basco CAC. Aris má tímto splněny podmínky pro titul český grandšampion! Blahopřejeme všem našim děckám!!!
  • A opět úspěšný víkend!!! V sobotu 14.6.2008 na klubové výstavě KCHP v Kolesách u Přelouče byli úspěšní hned tři naši potomci - Alexis - ČKŠ, CAC, Barberina - ČKŠ, CAC a Coletka poprvé za dorost - VN1, ČDŠ, Nejlepší fena dorostu. Na krajské výstavě v  Ostrowu Wielkopolskem  byl na své premierové výstavě Cedrik a  získal nejlepšího pudla štěňat na klubové výstavě a 1. místo v kategorii všech štěňat. V neděli 15.6. na výstavě KCHP v Kolesách dostala  Barberina  ČKŠ, CAC, BOB , Alexis  ČŠŠ, CAC, Coletka VN1, ČDŠ a Calif VN1, ČDŠ. Ve stejný den na klubové výstavě KPaCHP na Konopišti byl úspěšný i Beatus - V1,  ČKŠ, CAC, 2. nejlepší střední pes a v polském Raciborczu dostal Basco CWC, BOB.  Díky všem za takové úspěchy a krásná umístění!
  • Pátek 6.6., sobota 7.6., neděle 8.6.2008 - Nitranský maraton dopadl pro všechny naše zúčastněné hnědáky výborně! Barberina 3x V1, CAC, Vendy 3x V1 CAC, Aris 3x V1 CAC,( splněny podmínkay na slovenského šampiona), Basco 2x V1 CAC, 1x Res. CACIB. Co víc bychom si mohli přát. Všichni naši pejskové si odnesli zaslouženou odměnu,  jim i jejich páníčkům blahopřejeme a děkujeme. Opět máme důvod  radovat se z úspěchů a oslavovat.